Lara Stone rohkeissa Calvin Kleinin mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Lara Stone on nähty useita kollegoitaan vähemmän kohulööpeissä, mutta uhkea kaunotar on ntuttu näky alastonkuvista. Neitokainen on naimisissa Pikku-Britannia -televisiosarjasta tunnetun brittikoomikon David Walliamsin kanssa.

Calvin Klein
Calvin Klein

Nyt 30-vuotias vaaleaverikkö nähdään Calvin Klein -vaatemerkin tuoreessa, rohkeassa mainoskampanjassa. Merkin ikoniseen mustavalkokuvastoon luottavissa kuvissa Lara Stone poseeraa muun muassa yläosattomissa.

Hollantilaissyntyinen Lara Stone sai ensimmäisen mallisopimuksen jo kaksitoistavuotiaana. Kolme vuotta myöhemmin hän osallistui Elite Model Look -mallikilpailuun, josta mallitoimiston johto bongasi hänet Eliten listoille. Walliams tunnetaan puolestaan Suomessa parhaiten huippusuositusta Pikku Britannia -sarjasta, jossa hän esittää absurdeja sketsejä työparinsa Matt Lucasin kanssa.

Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein