Huikea uutuus! Leivänpaahdin paahtaa selfien leipiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omien kasvo- ja vartalokuviensa jakamista sosiaalisessa mediassa harrastavat pääsivät iloitsemaan viime vuonna, kun selfie-termi ilmestyi Oxfordin arvostettuun englannin kielen sanakirjaan. Suomessa selfie-sana on kääntynyt muun muassa muotoihin meitsie ja itsuli.

Selfie-kuvien jakamisen ei tarvitse kuitenkaan rajoittua enää sosiaalisen median piiriin. Kasvojaan voi nimittäin esitellä lähipiirilleen myös paahtoleivän muodossa. Vermont Novelty -yhtiö on tuonut markkinoille leivänpaahtimen, joka polttaa käyttäjän valitseman kuvan leipäviipaleen kylkeen.

Asiakkaat voivat 75 dollarin, eli noin 55 euron hintaan hankkia valitsemallaan kuvalla leipää koristelevan paahtimen. Time-lehden mukaan oman selfie-leivänpaahtimen toimitus kestää ainakin Yhdysvalloissa noin viikon verran. Mikäli omien kasvojen syöminen leivän muodossa aamuisin kuulostaa epäilyttävältä idealta, voi kuvaksi toki valita muutakin kuin oman valokuvansa.