Seksikkäin kisatyttö rannalla – täydellinen bikinipeppu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisen UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttönä tunnettu Arianny Celeste on ollut viime aikoina julkisuudessa useiden näyttävien kuvien merkeissä. Keväällä hänet nähtiin kuvausvideolla öljyttynä kollegansa Chandella Powellin kanssa.

Nyt Arianny Celeste on kuvattu lomailemassa Miami Beachilla, jossa hän oli sonnustautunut tuttuun tapaan bikineihin. Kaunottaren sormessa oli muhkea timanttinen kihlasormus.

Las Vegasissa syntynyt 28-vuotias Arianny Celeste on nähty monissa lehdissä, joihin lukeutuvat Maxim, FHM, Sports Illustrated ja Playboy. Neitokaisen lemmenelämä on ollut otsikoissa aiemmin väkivaltaisuuksien takia, mutta sittemmin hän löysi kestävän suhteen. Viime vuonna Celeste pidätettiin Las Vegasissa kotiväkivallasta, kun riita lääkäripoikaystävä Praveen Chandran kanssa äityi turhankin kiihkeäksi.