Rietas bodaripari harrasti seksiä rannalla – lapsiperheiden edessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisilla paikoilla rakasteleminen vaatii äärimmäisen hyvän pokan lisäksi myös tilannetajua. Himosta huolimatta paikka kannattaa valita siten, ettei sekstailusta aiheudu haittaa ulkopuolisille, vaikka pieni kiinni jäämisen pelko onkin monen mielestä kiihottavaa.

YouTube
YouTube

Kaksikymppinen Elissa Alvarez ei välittänyt muiden katseista harrastaessaan seksiä 39-vuotiaan Jose Caballeron kanssa lapsiperheiden suosimalla rannalla keskellä kirkasta päivää. Floridassa suoritettu akti kesti silminnäkijöiden mukaan 25 minuuttia, kunnes pari kirmasi aaltoihin.

Paikalla oli myös eräs julkiseksistä erittäin tuohtunut isoäiti perheineen. Isoäiti oli viettänyt rantapäivää yhdessä tyttärensä ja neljävuotiaan lapsenlapsensa kanssa. Tomera mummo kuvasi seksiaktin myös puhelimellaan.

Rietas pari oli nukahtanut uimareissun jälkeen, mutta kun he aloittivat samalaisen vaakamambon herättyään, soitti neljävuotiaan tytön äiti poliiseille. Mummon kuvaama video on nyt levinnyt pitkin internetiä ja sekstailijat joutuvat oikeuden eteen elokuussa, Fox 13 -uutiskanava raportoi.