Miley Cyrus yllätti – mukana Pharrell Williamsin videolla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muusikkotuottaja Pharrell Williams on eräs suosituimmista artisteista tällä hetkellä. Mies on noussut takavasemmalta studioiden hämystä suoraan kansan tietoisuuteen Happy-hitillään. Lahjakas tähti tunnetaan myös persoonallisesta hatustaan.

YouTube
YouTube

Nyt muusikko on julkaissut musiikkivideon Come Get It Bae -kappaleeseen. Mukana kappaleella on myös kohujulkkis Miley Cyrus. Come Get It Bae -videolla nähdään monia erilaisia tanssivia naisia, jotka ikään kuin koe-esiintyvät Pharrellille. Musiikkivideolle on päätynyt myös Miley, joka esittelee kameralle viekoittelevia tanssiliikkeitään.

Pharrellin uusi levy G I R L on tähden mukaan tribuutti naisille. Hän muistutti taannoin keskusteluohjelmassa, että ihmisrotu voisi lisääntyä vain naisen kehon avulla, joka kantaa uuden jälkeläisen. Williams kannattaa omien sanojensa mukaan vapautta ja tasa-arvoisuutta kaikille – niin miehille kuin naisillekin.