Orlando Bloom yritti lyödä Justin Bieberiä yökerhossa – yleisö hurrasi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber herättää ihmisissä voimakkaita tunteita. Miljoonien fanien lisäksi nuorella popparilla on myös runsaasti vihaajia. Tähdellä on toisinaan myös paha tapa lähestulkoon kerjätä verta nenästään.

Nyt Justin Bieber on joutunut jo fyysiseen välikohtaukseen Pirates of the Caribbean -elokuvista tutun näyttelijän kanssa. Orlando Bloomin kerrotaan nimittäin yrittäneen lyödä popparia Ibizalla sijaitsevassa yökerhossa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Tapauksen taustalla on ilmeisesti monimutkainen ihmissuhdedraama.

Tilanne sai alkunsa Orlando Bloomin tavattua Bieberin juhlissa. TMZ-sivuston mukaan lyöntiin olisi johtanut se, että 20-vuotias poptähti tervehti näyttelijää sanomalla ”What’s up bitch?”, eli ”Miten menee, narttu?”. Justin Bieber onnistui kuitenkin väistämään lyönnin ja pakeni välittömästi paikalta. Muiden paikalla olijoiden kerrotaan hurranneen tapahtuneelle.

Pian tämän jälkeen Justin Bieber jakoi Instagram-palvelussa Orlando Bloomin ex-tyttöystävän, Miranda Kerrin kuvan. Bieberillä ja Mirandalla on huhuttu olleen salasuhde sen jälkeen, kun he tapasivat toisensa Victoria’s Secretin muotinäytöksessä vuonna 2012.

Poplaulajan ja näyttelijän välinen paha veri ei kuitenkaan ole jäänyt pelkäksi kolmiodraamaksi. Aikaisemmin tänä vuonna Orlando Bloom nähtiin viettämässä aikaa Justin Bieberin ex-tyttöystävän, Selena Gomezin kanssa. Tämä vastaavasti synnytti huhuja kaksikon välisestä suhteesta.

Justin Bieber poisti nopeasti Miranda Kerrin kuvan Instagramista, mutta selvä viittaus aikaisempaan tappelutilanteeseen ei tietenkään jäänyt huomaamatta artistin miljoonilta seuraajilta. Vain aika näyttää, tuleeko Orlandon, Justinin, Mirandan ja Selenan välinen draama johtamaan vielä uusiin välikohtauksiin.