Vaimo ei suostunut raskauskuviin – mies keksi omaperäisen ratkaisun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raskausaika saattaa olla ruusunpunaista ja pumpulista odottamista, kun nainen saa kaiken haluamansa huomion vauvavatsan avulla. Osa tulevista äideistä ei kuitenkaan voi sietää raskauden ympärille syntyvää hössöttämistä, ja haluavat jatkaa elämäänsä myös odotusaikana mahdollisimman normaalisti ilman erityishuomiota.

Nyt eräs mies ehdotti vaimolleen, että hänen raskausajastaan otettaisiin kuvasarja muistoksi. Nainen voisi poseerata sensuelleissa kuvissa vauvakumpunsa kanssa ja siten, että ammattivalokuvaaja ikuistaisi hetket otoksiin. Tuleva äiti ei halunnut valokuviin, joten mies keksi vaihtoehtoisen ratkaisun.

Aviomies päätti ikuistaa itsensä ja kaljamahansa valokuviin. Hän poseeraa otoksissa huvittavasti ja samanlaisissa asennoissa kuin moni nainen raskauskuvissaan. Hauska kuvasarja on loistava keksintö perheisiin, joissa raskaudesta ja äidiksi tulemisesta ei haluta tehdä tavattoman suurta numeroa.