Tässä se on! Video Orlando Bloomin nyrkiniskusta kohti Justin Bieberiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla miten Justin Bieber joutui fyysiseen välikohtaukseen Pirates of the Caribbean -näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Näyttelijä yritti lyödä popparia Ibizalla sijaitsevassa yökerhossa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Nyt tapauksesta on viimein saatu videomateriaalia.

YouTube
YouTube

Ruotsalainen turisti sattui kuvaamaan julkkistähtiä juuri kun Justin Bieber saapui paikalle ja Orlando Bloom yritti osua häneen nyrkillään. Aftonbladet-lehden julkaisemalla videolta nähdään myös, että iskun perille meneminen oli kiinni vain Bieberin henkivartijan nopeista reflekseistä, sillä hän sai estettyä iskun osumisen työnantajaansa.

Julkkisten riidan taustalla on naiskuviot, sillä Bloomin exä Miranda Kerr on viihtynyt viime aikoina Justin Bieberin seurassa. Vastaavasti Bieberin exä Selena Gomez on nähty Orlandon seurassa, joten kyse on monimutkaisesta kokonaisuudesta.