Justin Bieber pelasti miehen hengen – karhu pakeni soittoääntä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber ei ole kaikkien mieleen. Viime aikoina runsaasti kohuotsikoihin päätynyttä laulajaa ollaan muun muassa yritetty häätää pois Yhdysvalloista kansalaisaddressin voimin, ja taannoin näyttelijä Orlando Bloom yritti lyödä häntä Ibizalla.

Nyt Justin Bieberin uutisoidaan kuitenkin pelastaneen miehen hengen. Igor Vorozhbitsyn -niminen venäläismies oli matkalla kalastamaan, kun karhu hyökkäsi hänen kimppuunsa takaa päin. Karhu onnistui raatelemaan miehen kasvoja ja rintaa aiheuttaen hänelle vakavia vammoja.

Mies olisi todennäköisesti päätynyt karhun vatsaan, mikäli hänen puhelimensa ei olisi kesken hyökkäyksen alkanut soimaan. Soittoäänenä toiminut Justin Bieberin Baby-hitti oli ilmeisesti tarpeeksi säikäyttämään vihaisen karhun pois miehen kimpusta.

– Tiedän, ettei kappale ole kaikkien makuun. Minun lapsenlapseni latasi sen puhelimeni soittoääneksi vitsinä, 42-vuotias mies selitteli The Daily Mail -lehdelle.

Igor Vorozhbitsyn toipuu hyökkäyksen aiheuttamista vammoista parhaillaan sairaalassa. Vanhaa laulua mukaillen: Jos metsään haluat mennä nyt, vaihda puhelimesi soittoääneksi Justin Bieberiä.