Miss Universum Jennifer Hawkins julkaisi itse bikinivideonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen Miss Universum Jennifer Hawkins on nykyisin kihloissa australialaisen mallikomistus Jake Wallin kanssa. Juuri ennen Miss Universum -kilpailuja tavannut pariskunta suunnittelee menevänsä vielä tänä vuonna naimisiin Tyynen valtameren paratiisisaarella.

Nyt 30-vuotias australialaiskaunotar on jakanut Instagram-tilillään videon tuoreista mallikuvauksistaan. Videolla Jennifer Hawkins poseeraa kameralle, esitellen Cozi-uimavaatemallistonsa uusia kukkakuviollisia bikineitä.

Jennifer Hawkins sai Miss Universum-tittelin vuonna 2004. Sittemmin hän on tehnyt kotimaassaan menestyksekästä uraa The Great Outdoors -ohjelman juontajana, koreografina ja mallina. Nykyisin Sydneyssä asuva Hawkins toimi teini-ikäisenä kengurumaan Newcastle Knights -rugbyjoukkueen cheerleaderina.