Miley Cyrus antoi fanin kouria rintojaan – katso kohukuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus tunnetaan musiikkinsa lisäksi rääväsuisesta ja rohkeasta imagostaan. Taannoin Suomessa konsertoidessaan Miley tapasi Staran lukijakilpailun voittajan henkilökohtaisesti Hartwall Areenan takahuoneessa. Fanitapaamiset ovat sittemmin jatkuneet myös muissa maissa.

Staran kilpailuvoittaja pääsi poseeraamaan yhteiskuvassa idolinsa kanssa, mutta nyt Yhdysvalloissa fanit ovat päässeet aivan toisenlaisiin puuhiin. Julkisuuteen vuotaneiden fanikuvien mukaan fanit pääsivät nimittäin New Yorkin Nassau Colliseumin takahuoneessa kourimaan poptähden rintoja kesken fanitapaamisen. Lisäksi fani pääsi myös suutelemaan Cyrusia.

Miley Cyrus on muistanut fanejaan usein herutuskuvilla sosiaalisessa mediassa. Äskettäin 21-vuotias poptähti makoili koiransa kanssa sängyllä. Stara kävi taannoin tapaamassa Miley Cyrusia Lontoossa, ja siellä hän pyörsi viimevuotiset puheensa alastomuuden ja seksikkyyden yhteydestä. Naisen Helsingin show on piirtynyt monen fanin verkkokalvoille, ja jotkut hehkuttivat esitystä jopa elämänsä ikimuistoisimmaksi konsertiksi.