Miley Cyrus julkaisi pikkuhousukuvan – fanitus paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus tunnetaan musiikkinsa lisäksi rääväsuisesta ja rohkeasta imagostaan. Taannoin julkisuuteen vuotaneessa kuvassa nähdään, kuinka eräs nuori mies pääsi kourimaan Mileyn rintoja fanitapaamisessa New Yorkissa.

Splash
Splash

Nyt Miley Cyrus on tunnustautunut Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien faniksi silmänruokaa tarjoavan kuvan muodossa. Laulajatar jakoi Instagramissa kuvan päällään olevista pikkuhousuista, joita koristavat Turtles-hahmojen kuvat.

Miley Cyrus on muistanut fanejaan usein herutuskuvilla sosiaalisessa mediassa. Äskettäin 21-vuotias poptähti makoili koiransa kanssa sängyllä. Stara kävi taannoin tapaamassa Miley Cyrusia Lontoossa, ja siellä hän pyörsi viimevuotiset puheensa alastomuuden ja seksikkyyden yhteydestä. Naisen Helsingin show on piirtynyt monen fanin verkkokalvoille, ja jotkut hehkuttivat esitystä jopa elämänsä ikimuistoisimmaksi konsertiksi.