Miley Cyrus virtsasi puun juurelle – julkaisi kuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus tunnetaan musiikkinsa lisäksi rääväsuisesta ja rohkeasta imagostaan. Taannoin julkisuuteen vuotaneessa kuvassa nähtiin, kuinka eräs nuori mies pääsi kourimaan Mileyn rintoja fanitapaamisessa New Yorkissa. Nyt Miley on jälleen kohahduttanut.

Tällä kertaa Miley on helpottanut hätäänsä virtsaamalla ulkona puun juurelle. Tapansa mukaisesti hän ei juuri hävennyt tilannetta, vaan julkaisi virtsauskuvansa Instagramissa kaikkien nähtäville. Kuva on saanut ihastelun lisäksi myös runsaasti kritiikkiä osakseen.

Miley Cyrus on muistanut fanejaan usein herutuskuvilla sosiaalisessa mediassa. Äskettäin 21-vuotias poptähti makoili koiransa kanssa sängyllä. Stara kävi taannoin tapaamassa Miley Cyrusia Lontoossa, ja siellä hän pyörsi viimevuotiset puheensa alastomuuden ja seksikkyyden yhteydestä. Naisen Helsingin show on piirtynyt monen fanin verkkokalvoille, ja jotkut hehkuttivat esitystä jopa elämänsä ikimuistoisimmaksi konsertiksi.