Tyttöystävä jätti Justin Bieberin jälleen: ”Selena tuli järkiinsä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruskeasilmäiset Hollywoodin söpöläiset, Justin Bieber ja Selena Gomez, eivät ota opikseen. Neljän vuoden ajan teerenpeliä pitäneet teinit ovat jälleen ajautuneet eroon. Rohkeimmat olisivat veikanneet suhdetta vieläkin nopeammaksi, mutta tällä kertaa onnea kesti ennätyslyhyen ajan.

Selena Gomez jätti ongelmia elämäänsä jatkuvalla syötöllä keräävän Justin Bieberin kuukauden seurustelemisen jälkeen. Myös Selenan hyvä ystävä Taylor Swift on ennättänyt kommentoimaan eroa, ja hän kertoo aivoimesti olevansa tyytyväinen ystävänsä tultua järkiinsä.

Hän kehuu Selenan hoitaneen eron tyylikkäästi. Justin on puolestaan julkaissut flirttailevia kuvia Kylie ja Kendall Jennerin kanssa sekä pitänyt yhteyttä Playboy-mallina työskentelevään Alyssa Arceen.

Julkisuuteen nousi äskettäin Selena Gomezin alastonkuviksi epäiltyjä otoksia. Hän ei ole kommentoinut kuvakohua, mutta on aiemmin ilmoittanut keskittyvänsä tänä vuonna täysillä uraansa. Moni suosittelee popparin jättävän nyt Justin Bieberin lopullisesti taakseen.