Seksinuket vuosi vuodelta aidomman tuntuisia – uskoisitko nukeksi?

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aidoilta ihmisiltä näyttävät seksinuket ovat vallanneet markkinat viime vuosien aikana. Seksinukkeja valmistavat yhtiöt kilpailevat siitä, kenen valmistama malli muistuttaa eniten elävää kumppania. Japanilaisen Orient Industryn mallit menevät nyt todella lähelle ihmisen kopiota.

YouTube
YouTube

Daily Mailin mukaan Orient Industryn nukeilla on hyvin aidon tuntuinen iho ja ne on valmistettu erittäin korkealuokkaisesta silikonista. Yhden nuken arvo on noin tuhat euroa ja sen saa tilattua kotiin tilausmallina. Nuken hiuksia, mittoja ja muita ominaisuuksia voi säätää pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Asiakas voi valita jopa sen vaatteet itse.

Viimeisimmät mallit on rakennettu liikuteltavilla raajoilla ja nukke taipuu esimerkiksi takaapäin asentoon seksiä harrastettaessa. Kaukana ovat ajat, jolloin naisen korvikkeeksi kelpasi rantalelua muistuttava puhallettava Barbara. Osa miehistä on jopa rakastunut hiljaiseen seksikumppaniinsa, ja maailmalla on perustettu seksinukkeyhdistyksiä ja tapaamisia.