Cara Delevingne riisui kaiken mainoksen vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen huippumalli Cara Delevingne tuli ulos kaapista biseksuaalina deittailemalla julkisesti näyttelijätär Michelle Rodriguezia. Pariskunta on kuitenkin sittemmin eronnut kiireiden ja tunteiden viilentymisen vuoksi.

Tom Ford
Tom Ford

Taannoin Cara herätti hämminkiä esiinnyttyään julkisuudessa pizzapuvussa. Nyt Cara Delevingne on noussut otsikoihin Tom Ford’s Black Orchid -hajuveden mainoksen vuoksi. Rohkeassa mainoskuvassa 22-vuotias mallikaunotar poseeraa alastomana, maaten puoliksi vedessä.

Brittiläinen Cara Delevingne on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Mallikaunotar on muun muassa esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla New Yorkissa alkuvuodesta järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.