Jordan Carver julkaisi näyttäviä selfieitä Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muodokas Jordan Carver on noussut nopeasti internet-julkkikseksi hänen 75G-kokoisen rintavarustuksensa vuoksi, jotka tähden itsensä mukaan ovat luomut. Mikäli muotoja ei todellakaan ole muokattu kirurgisesti, on Jordan mahdollisesti maailman suurimpien luomurintojen omistaja.

Jordan Carver nousi taannoin otsikoihin kuntoiluvideonsa vuoksi, ja nyt tähti on jälleen tarjoillut faneilleen silmänruokaa sosiaalisessa mediassa. Uusissa otoksissaan tähti poseeraa varsin erikoisen mallisissa valkoisissa bikineissä, jotka eivät jätä juurikaan mielikuvituksen varaan.

Jordan Carver ei ole monien toiveista huolimatta vielä julkaissut itsestään alastonkuvia. Hän kuitenkin julkaisee itsestään usein vähäpukeisia kuviaan ja pyörittää myös maksullisia kotisivujaan. Itseään pin-up-glamour -malliksi kutsuva Jordan oli taannoin keskellä kiivaita keskusteluita rintojen aitoudesta.