Fani syyttää: Justin Bieber yritti varastaa puhelimeni!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber on noussut viime aikoina otsikoihin musiikkiuransa lisäksi jouduttuaan toistuvasti tekemisiin lain kanssa. Myös tähden rakkauselämä kiinnostaa lehdistöä. Justin ja Selena Gomez seurustelevat tiettävästi jälleen, vaikka erosivat viimeksi kesällä.

Nyt Justin Bieber on taas ongelmissa lain kanssa, sillä fani syyttää popparia varkauden yrityksestä. Justin ja Selena Gomez olivat viettämässä aikaa Dave & Busters -ravintolassa, kun fani alkoi ottaa heistä kuvia ja videoita kännykkäkamerallaan. Tämän huomattuaan poptähti yritti käydä käsiksi faniin ja viedä hänen puhelimensa.

Justin Bieberin henkivartijat onnistuivat pitämään popparin aisoissa. Poliisit kutsuttiin paikalle, mutta Bieber poistui paikalta ennen viranomaisten saapumista. TMZ-sivuston mukaan fani haluaa nostaa oikeusjutun Bieberiä kohtaan varkauden yrityksestä, ja viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.

Justin Bieber ja Selena Gomez tunnetaan yhtenä tämän hetken ailahtelevaisimmista on-off-pareista. Kaksikko nähtiin taannoin yhdessä, kun nuoret osallistuivat Raamattutunnille Los Angelesin City Churchissa. He olivat näyttäneett onnellisilta, ja pian tämän jälkeen Bieber julkaisi Instagramiin sittemmin jo poistetun pusukuvan parista. He erosivat kuukauden pituisesta suhteestaan viimeksi heinäkuussa.