Nyt on ahtaat paikat – vesiskootterilla kanjonissa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moottorikelkan veteen tarkoitettu serkku, eli vesiskootteri tarjoaa huimat kyydit kuljettajalleen. Vesiskoottereita voi ajaa joko seisten tai istuviltaan, mutta yksi asia yhdistää molempia malleja: Veden ääressä suoritettu vauhdin hurma.

YouTube
YouTube

Verkkoon on julkaistu upea Go-Pro -kameralla kuvattu taltiointi ahtaassa kanjonissa suoritetusta vesiskootteriajelusta. Heikommalle katsojalle saattaa tulla vauhdikkaasta videosta ahtaan paikan kammo. Nopealiikkeinen skootteri väistää kuitenkin kanjonin seinämät onnistuneesti ja ilman kolhuja. Lopussa kuljettaja joutuu hidastamaan ajoaan uoman haaroittuessa kahteen eri suuntaan.

Video on kuvattu Lake Powell -järvellä Yhdysvalloissa. Järvialueen kanjonit ovat muotoutuneet eroosion tuloksena noin viisi miljoonaa vuotta sitten. Järvi on nimetty Wall Street Journalin mukaan maailman toiseksi kauneimmaksi makeaksi vesistöksi, heti puolalaisen Morskie Oko -järven jälkeen.