Nyt se tapahtui! Angelina Jolie ja Brad Pitt menivät naimisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Angelina Jolie ja Brad Pitt lukeutuvat Hollywoodin unelmapariskuntiin. Vuodesta 2005 asti seurustelleet tähdet menivät vuonna 2012 kihloihin. Pariskunnan häistä on huhuttu jo vuosikausien ajan.

Nyt Associated Press -uutistoimisto kuitenkin raportoi Angelina Jolien ja Brad Pittin menneen kaikessa hiljaisuudessa naimisiin lauantaina 23. elokuuta. Pariskunnan tiedottaja paljasti, että tähtien yksityinen hääseremonia järjestettiin pienessä ranskalaisessa kappelissa.

Hääjuhliin osallistuivat pariskunnan perheenjäsenet ja läheiset ystävät. Angelina Jolie asteli alttarille vanhimpien poikiensa, Maddoxin ja Paxin saattelemana. Tyttäret Zahara ja Vivienne heittelivät kukkien terälehtiä, kun taas Shiloh-tytär ja Know-poika toimivat sormuksen kantajina.