Brittiteinien seksiörvellys jatkuu Espanjassa – 15 miestä imi rinnoilta kermavaahtoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin Mallorcan Magalufissa bailanneesta brittitytöstä, joka antoi kahden minuutin aikana suuseksiä 24 eri miehelle. Kyseessä oli yökerhon järjestämä kilpailu, jonka pääpalkintona sai muutaman euron arvoisen drinkin. Nyt tapauksia on paljastunut lisää.

Toinen brittityttö oli äskettäin lomakohteessa juhlimassa 18-vuotissyntymäpäiviään. Hän otti osaa vartaloshottikilpailuun, jossa 15 eri miestä nuoli kermavaahtoa hänen paljaiden rintojensa päältä. Mirror-lehden mukaan brittiteinin siveetön käytös on vain jatkoa kesän aikana ilmi tulleille tapauksille.

Äskettäin samassa lomakohteessa ikuistettiin keskellä päivää ja katua seksiä harrastaneen brittiparin akti. Espanjan viranomaiset ovat raivoissaan ja pubeja on kehoitettu kiillottamaan ulkokuortaan muun muassa tiukemman kontrollin avulla. Kerroimme taannoin, että suomalaisten suosikkikohde Mallorca on nyt ottanut suuren harppauksen katukuvansa ilmettä puhdistaakseen.

Palman kaupunginhallitus on päättänyt kaksivuotisen neuvottelun tuloksena, että Mallorcalla on soveliasta esiintyä pelkissä bikineissä, uima-asussa tai speedoissa pelkästään rannalla tai uima-altaalla. Muuten paljastelusta voi rapsahtaa jopa 600 euron sakot.