Miley Cyrus: ”Instagram vaarallisempi kuin huumeet”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmaa valloittava poppari Miley Cyrus on tunnustanut julkisesti polttavansa kannabista. Hän on markkinoinut kannabista näyttävästi muun muassa konserttiyleisön edessä puhuessaan, vaikka saleissa on ollut myös alaikäisiä katsojia. Taannoin poppari kertoi lopettaneensa tupakoimisen, mutta pilvi palaa edelleen.

Aihe tietysti kiinnostaa suuresti myös mediaa, ja australialainen keskusteluohjelma Sunday Night kysyi lisää popparin suhtautumisesta huumeisiin. 21-vuotias nainen sanoi, että hänen mielestään sosiaalinen media vahingoittaa enemmän aivoja kuin huumeet. Hän ei pelkää kannabismyönteisten kuvien julkaisemista, koska ei näe pilven polttamisessa mitään pahaa.

– Haluatko tietää mikä puolestaan satuttaa aivojasi? Itsesi googlettaminen. Entä mikä muu satuttaa aivojasi? Instagram, Miley napautti.

Vaikka kannabista on käytetty nautinto- ja lääkeaineena maailmansivu, tulee kuitenkin muistaa, että kannabiksella, kuten kaikilla muillakin päihteillä, on haitallisia vaikutuksia alaikäisille. Kaikki päihteet aiheuttavat epätoivottuja oireita runsaasti käytettynä, eivätkä ole siinä mielessä täysin vaarattomia.