Mielenvikainen BASE-hyppytempaus – ei herkimmille katsojilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lihakoukuissa roikkuminen on yksi äärimmäinen taiteenlaji, jossa rajojaan kokeileva esiintyjä nousee ilmaan ihon alle lävistettyjen koukkujen varassa. Myös Suomessa löytyy alaan erikoistuneita taitelijoita, mutta venäläinen Stanislav Aksenov vie lihakoukkutouhun uudelle tasolle.

Base-hyppyihin erikoistunut Stanislav näyttää nyt videolla esimerkkiä siitä, kuinka hypätään sveitsiläiseltä jyrkänteeltä laskuvarjon ollessa kiinni miehen selkänahassa. Video ei sovi herkemmille, sillä jokainen voi kuvitella kuinka varjo riuhtaisee hyppääjän. Selkänahka joutuu siis todella koville tempauksessa.

Lävistyksiä rakastava hurjapää toteutti tempun Lauterbrunnenin laaksossa, liki 450 metrin korkeudessa. Hyppy ja samalla koukuista roikkuminen kesti kaikkineen kaksi minuuttia. Emme suosittele temppua kenellekään terveellä itsesuojeluvaistolla varustetulle.