Miley Cyrus biletti rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Miley Cyrus tunnetaan paitsi twerkkauksesta myös erittäin rohkeista poseerauksistaan ja keikkojensa koreografioista. Hän esiintyi ensimmäisissä topless-kuvissa jo 15-vuotiaana, eikä meno ole siitä ainakaan rauhoittunut. Nyt Miley Cyrus yllätti juhlimalla rinnat paljaana.

Splash
Splash

New Yorkissa vietetään parhaillaan kaupungin muotiviikkoja, ja Miley Cyrus osallistui tilaisuuteen yhdessä julkkisystäviensä kanssa. Alexander Wangin muotinäytöksen jatkobileissä poptähti räväytti oikein kunnolla, sillä hän marssi sisään yökerhoon rinnat käytännössä paljaana. Nännit oli kuitenkin piilotettu.

Miley Cyrus vertasi taannoin twerkkaamista 1950-luvulla maailmaa villineen Elvis Presleyn suorittamaan lannetanssiin. Hänen mukaansa Elvis teki täsmälleen samaa kuin hän, vaikka ei pukeutunutkaan yhtä paljastaviin asuihin kuin villistä esiintymistyylistään tunnettu entinen Disneyn teinitähti.