Miley Cyrusin suihkukuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuka julkisuuden henkilö on pieni ja blondi nainen, joka tykkää paljaan vartalonsa esittelemisestä ja kielen näyttämisestä? Hänen tavaramerkkinsä oli koko viime vuoden ajan pepun heiluttaminen, eli twerkkaaminen. Kyllä, puhumme nyt päivittäin otsikoissa paistattelevasta Miley Cyrusista.

Laulajatar Miley Cyrus tunnetaan erittäin rohkeista poseerauksistaan, joita hän hyödyntää auliisti myös keikkojensa koreografioissa. Hän esiintyi ensimmäisissä topless-kuvissa jo 15-vuotiaana. Kun vasta luulimme, ettei nykyinen meno voi äityä piiruakaan paljastavammaksi, julkaisi hän Instagramiin alastonkuvansa suihkusta. Cyrus on kuvassa puertoricolaisessa suihkussa ilman rihman kiertämää ja takamusta peittää ainoastaan kuvaan myöhemmin lisätty sydän.

Kuvassa ei sinänsä ole mitään omituista, sillä valtaosa ihmisistä käy peseytymässä alasti. Harva meistä kuitenkaan julkaisee suihkuhetkistä kuvia koko maailman nähtäväksi. Äskettäin laulajatar piipahti New Yorkin muotiviikoilla Alexander Wangin näytöksen jatkobileissä rinnat paljaana. Nännit oli peitetty tarroilla. Miley Cyrus on 21-vuotias.