Naisten uusi salainen ase – vuokraavat taustatukea iskureissulle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä kaipaa rohkaisevaa seuraa vastakkaiseen sukupuoleen tutustuakseen. Kaikki eivät hallitse alkujännityksensä vuoksi supliikkia, ja tällöin niin sanotun wingmanin mukanaolo helpottaa jään murtamista. Olemme kertoneet aiemmin palvelusta, jossa miehet voivat vuokrata itselleen virallisia ja asiaan perehtyneitä wingmaneja.

Nyt myös naiset voivat vuokrata itselleen sosiaalisesti lahjakkaita ja hyvännäköisiä neitokaisia peesaamaan miesten mestästyshommissa. Hire A WingWoman on uusi palvelu, joka yhdistää apujoukkoja tarvitsevat naiset ja supliikkineitokaiset samaan seurueeseen. Itsevarman WingWomanin tarkoituksena on auttaa ujompaa neitokaista tutustumaan miehiin ja pääsemään niin sanotusti oikeaan seuraan.

Palvelu ei tule kuitenkaan halvaksi, sillä vuokrattavat naiset kustantavat 72 dollaria tunnilta, eli 56 euroa. Mikäli pakettiin haluaa liittää ulkonäköön liittyvää konsultointia tai opastuksia treffikulttuuriin, nousee loppusumma 79-149 dollarilla palvelun laajuudesta riippuen, TSM-sivusto uutisoi.