Miley Cyrus häpäisi Meksikon lipun takapuolellaan – poliisitutkinta alkoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Miley Cyrus tunnetaan erittäin rohkeista poseerauksistaan, joita hän hyödyntää auliisti myös keikkojensa koreografioissa. Hän esiintyi ensimmäisissä topless-kuvissa jo 15-vuotiaana, eikä meno ole siitä ainakaan rauhoittunut. Parhaillaan hän kiertää maailmankiertueellaan.

Nyt turneella on ilmennyt ongelmia, kun Miley meni pyyhkimään Monterreyn konsertissa takapuoltaan Meksikon lipulla, ja kaiken lisäksi samana päivänä juhlittiin Meksikon itsenäisyyspäivää. Paikalliset raivostuivat popparin toiminnasta, ja nyt tapauksesta on käynnistetty poliisitutkinta. TMZ-julkaisun mukaan Cyrus voidaan tuomita jopa kolmeksi vuorokaudeksi vankilaan.

Miley Cyrus vertasi taannoin twerkkaamista 1950-luvulla maailmaa villineen Elvis Presleyn suorittamaan lannetanssiin. Hänen mukaansa Elvis teki täsmälleen samaa kuin hän, vaikka ei pukeutunutkaan yhtä paljastaviin asuihin kuin villistä esiintymistyylistään tunnettu entinen Disneyn teinitähti.