Jessica Alban melonit saivat paparazzin innostumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba on tehnyt tänä vuonna näyttävää paluuta Hollywoodiin. Parhaillaan hänet nähdään elokuvateattereissa strippari Nancy Callahanin roolissa Sin City: A Dame to Kill For -elokuvassa, joka sai Suomessa ensi-iltansa 22. elokuuta.

Nyt Jessica Alba on kuvattu hänen ollessaan jälkikasvunsa kanssa ruokaostoksilla Whole Foods -kaupassa. Siellä hän shoppaili muun muassa kaksi hunajamelonia, jotka saivat paparazzin innostumaan ja räpsimään joukon kuvia.

33-vuotias Jessica nähtiin taannoin Maxim-lehden kansikuvassa bikineissä ja Iso-Britannian GQ-lehden kannessa uimapuvussa. Jessica Alban uusin elokuva Sin City: A Dame to Kill For on noir-henkinen Frank Millerin sarjakuviin perustuva toimintaelokuva, jossa nähdään myös Joseph Gordon Levitt, Josh Brolin, Jaime King, Juno Temple, Ray Liotta ja Lady Gaga.