Rihannan ja Vanessan alastonkuvat nettiin – FBI paikallistaa tekijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin kuvavuoto jatkuu edelleen, kun naispuolisten julkkistähtien intiimejä nakukuvia päätyy yhä päivä päivältä enemmän verkkoon. Nyt uhreina on jo selvästi yli sata Hollywoodin julkkista, joiden nakukuvien joukossa on hyvinkin rajua pornografista materiaalia.

Tuoreimmissa verkkoon päätyneissä kuvissa alastomana poseeraavat muun muassa Rihanna, Vanessa Hudgens ja Jennifer Lawrence. Kahdesta viimeksi mainitusta ensimmäiset kuvat julkaistiin jo pari viikkoa sitten, mutta nyt vuorossa on ollut selvästi aikaisempia rajumpia kuvia. Rihanna poseeraa kameralle täysin alastomana ja mitään peittelemättä takahuoneessaan, ja Vanessa Hudgens taas poseeraa niin ikään täysin alastomana lähikuvissa.

Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI ei ole vielä saanut kiinni tekijää tai tekijöitä, jotka ovat saaneet haltuunsa useita satoja alastonkuvia Applen iCloud-palvelusta. Tällä hetkellä epäillään, että hakkerit saivat kuvat haltuunsa julkkisten liian helppojen salasanojen ansiosta. Muutamat yli sadasta uhrista ovat kertoneet, että heidän nakukuvansa ovat väärennettyjä, mutta moninkertainen määrä tähtien asianajajia on vahvistanut kuvien olevan aitoja.