Miesten ällistyttävä uimapuku: ”Käytännössä alasti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme vuosien varrella uutisoineet usein myös uusista uimapukutrendeistä, joiden joukkoon on mahtunut myös useita äärimmäisen paljastavia mallistoja. Nyt verkossa nähdään miesten uima-asu, jota nimitetään jo nyt uudeksi trendiksi. Kovin suureen suosioon se tuskin tulee koskaan nousemaan.

Bobby Cole Norris
Bobby Cole Norris

Kyseessä on Ball Bag, eli vapaasti suomennettuna Munakassi, joka on kehitetty eliminoimaan kaikenlaiset rusketusrajat. Käytännössä tuote peittää ainoastaan miehen sukuelimen ja kivekset jättäen kaiken muun näkyville. Toisin sanoen mitään intiimiä ei paljastu, mutta takapuoleen tai kylkiin ei tule minkäänlaisia rajoja. Uutuustuotteesta kertoi kuvien kera muun muassa Daily Star -lehti.

Vaikka niin voisi veikata, niin kyseessä ei ole ihan pelkkä vitsi. Ball Bagin suunnittelija on Bobby Cole Norris, joka suunnitteli taannoin jonkinlaista suosiotakin saaneet Schlong Thong -uimahousut. Uutuustuote on aiheuttanut runsaasti ihmetystä, ja esimerkiksi Paris Hilton ihmetteli Twitterissä, että onko kyseessä vitsi.