Liam Neesonin Taken-elokuvasarja saa jatkoa – tässä tuore traileri!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2008 ensi-iltansa saanut toimintaelokuva Taken osoittautui yllätyshitiksi, ja sai positiivisen vastaanoton yleisöltä ja kriitikoilta. Tiivistunnelmaisessa elokuvassa Liam Neesonin esittämä entinen CIA-agentti joutuu tositoimiin, kun hänen tyttärensä siepataan Pariisissa ihmiskauppaa harjoittavien tahojen toimesta.

Taken sai nopeasti jatkoa Taken 2 -elokuvan muodossa, ja ensi vuonna on vuorossa sarjan kolmas ja näillä näkymin viimeinen osa. Tammikuussa Yhdysvaltain ensi-iltansa saavan elokuvan nimi on tyylitellysti Tak3n.

Tällä kertaa Liam Neesonin esittämä Bryan Mills joutuu pakenemaan sekä viranomaisia että rikollisia kotikonnuillaan Los Angelesissa, kun häntä syytetään murhasta, jota hän ei ole tehnyt.

Luc Bessonin tuottaman ja Oliver Megatonin ohjaaman Tak3n-elokuvan ensimmäinen traileri on nyt julkaistu. 61-vuotias Liam Neeson alun perin lämmennyt idealle, että elokuvasarja saisi vielä jatkoa kolmannella osalla. 16 miljoonan euron palkkio sai kuitenkin lopulta miehen muuttamaan mielipidettään. Taken 2 tuotti elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti lähes 300 miljoonaa euroa.