Mopopoika harjoitteli tanssikuvioita liikennevaloissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Musiikin kuuntelu on osa ajonautintoa. Liikenteessä näkee usein autokuskeja ja matkustajia, jotka laulavat autoissaan. Välillä musiikki tempaa niin voimakkaasti mukaansa, että tekee mieli tanssia kesken matkan. Niin kävi myös eräälle pojalle. Tosin hän ei ollut liikenteessä autolla, vaan mopolla.

YouTube
YouTube

Liikennevaloihin pysähtyneessä autossa koettiin huvittavia hetkiä, kun auton eteen pysähtynyt mopopoika alkoi tanssia odotellessa valojen vaihtumista. Autossa istuvan kuskin mielestä näky oli niin hauska, että hän päätti kuvata sen videolle. Moottoripyörällä liikenteessä ollut poika harjoittelee tanssiaan aivan kuin kukaan ei olisi näkemässä. Poika esittää liikkeitä sen verran sulavasti, että hän on varmasti tanssinut aiemminkin.