Realitytähti Jasmine Tukiainen upeissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa parhaillaan esitettävässä Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa nähty Jasmine Tukiainen julkaisee aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on julkaissut siellä myös otoksia edellä mainitun realitysarjan kuvauksista.

Jasmine kirjoitti rantakuvan yhteydessä, että kyseessä oli muisto Thaimaan Paradise Beachilta. Bikinikuvassa paljastuvat samalla myös televisiossa nähdyt Jasminen näyttävät tatuoinnit. Samassa yhteydessä hän julkaisi myös valokuvan, jossa realitysarjan kaunottaria poseeraa rannalla bikineissä selkä kameraan päin.

– I’m DONE!! tää mini-mimmi jatkaa #SuomalainenSisu (lla) ja oon kiitollinen että sain tutustua joka ikiseen teistä naisista! Vaikka kirosin tätä pari päivää niin myös iloinen että haastoin itseni tähän! (Eiks mennykki ihan hyvin :D), Jasmine kirjoitti kuvan yhteyteen.