Masturbointi mullistuu – miehet voivat jatkossa vetää hanskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksivälineistö on kehittynyt vuosien saatossa naisille tarkoitetuista hieromasauvoista molempia seksin osapuolia kiihottaviin väristimiin ja vibraattoreihin. Esittelimme taannoin klitoriskiihottimen, jota voi ohjailla vaikkapa toiselta puolen maapalloa.

YouTube
YouTube

Tuoreessa muistissa on myös jättirahoituksen netissä kerännyt miehille tarkoitettu suihinottomaatti. Nyt markkinoille rymistää ensimmäistä kertaa maailman historiassa laite, joka lupaa toimia kaiken kattavana masturbaatiolaitteena miehille. IndieGoGossa parhaillaan rahoitusta keräävä käteenvetolaite on nimeltään Handie, ja se on nimensä mukaisesti käteen pantava hanska.

Masturbointihanska on käsintehty ja autenttinen masturbaatioväline, jonka materiaali on pehmeää ja joustavaa silikonia. Pienellä vibraattorilla varustetussa hanskassa voi ja kannattaa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta nautinnon maksimoimiseksi. Keksijät lupaavat, että hanskan pesu on vaivatonta ja sujuu kätevästi hanan alla huuhdellen. Tuote hakee 69.000 dollarin rahoitusta massatuotantoa ja erilaisten värivariaatioiden kehittämistä varten.