Stara masturbointi mies

Terveys Viihdeuutiset

Tutkimus paljasti: Näin suomalaiset masturboivat – monet myös työpaikalla!

Suurin osa suomalaisista masturboi useita kertoja viikossa, kertoo RFSU:n tuore tutkimus. Tutkimuksen mukaan 40 prosenttia suomalaisista käyttää masturboidessaan apuvälineitä. Yksi suosituimmista välineistä on vibraattori.

RFSU tutkimus selvitti suomalaisten masturbointitapoja. Vastaajista 26 prosenttia masturboi monta kertaa viikossa ja miehet useammin kuin naiset. 41 prosenttia tutkimukseen osallistuneista miehistä masturboi useita kertoja viikossa, kun taas 30 prosenttia naisista vastasi masturboivansa harvemmin kuin joka toinen kuukausi. 58 prosenttia vastanneista saavutti orgasmin ensimmäisten 2–10 minuutin kuluttua.

Suurin osa suomalaisista kokee itsetyydytyksen tärkeäksi. Masturbointia pidetään tärkeänä, olipa henkilö parisuhteessa tai ei. Parisuhteessa olevista vastaajista 40 prosenttia pitää itsetyydytystä melko tärkenä, kun sinkkujen vastaava prosentti on 42. Noin joka kolmas mies vastasi, että masturbointi on tärkeää tai erittäin tärkeää, kun vastaava luku naisilla on vain 14 prosenttia.

Odotetusti tavallisin paikka masturbointiin on makuu-­ tai kylpyhuone, mutta 13 prosenttia vastaajista on tyydyttänyt itseään myös yleisessä WC:ssä. Yllättävää on, että 18 prosenttia vastaajista on masturboinut myös työpaikallaan.

Tutkimuksen suoritti tutkimusyritys GfK NORM joulukuussa 2016 RFSU:n toimeksiannosta. Tutkimus toteutettiin verkossa niin kutsuttuna access panel ‑tutkimuksena. Vastaajat olivat 15–65-­vuotiaita suomalaisia. Tutkimus kattaa koko maan ja otanta on läpileikkaus tuotteen pääasiallisesta kohderyhmästä. Tutkimukseen osallistui yhteensä 1.000 vastaajaa.

Terveys Viihdeuutiset

Asiantuntijat kehottavat masturboimaan jouluna – erittäin hyvä syy taustalla

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että masturboiminen on hyväksi ihmisten terveydelle. Masturboiminen vähentää virtsaputkentulehduksia ja syövän sekä diabeteksen syntymisen riskiä. Tutkijan mukaan ihmisillä on myös hyvä syy masturboida etenkin nyt joulupyhien aikaan.

Moni yksinäinen ihminen voi tuntea olonsa surkeaksi ja erityisen alakuloiseksi joulun aikaan kun perheen ja lähimmäisten merkitys korostuu. Tämän vuoksi tutkijat ovatkin Daily Mail -lehden mukaan kehottaneet yksinäisiä ihmisiä pitämään jouluna huolen siitä, että he masturboivat tarpeeksi.

Masturboiminen ja seksuaalinen kiihottuminen auttavat tutkijoiden mukaan ihmisiä taistelemaan masentumista vastaan. Masturboimisen aikana kehoon vapautuva endorfiini lisää onnellisuutta ja vahvistaa vastustuskykyä. Tämän vuoksi etenkin jouluna kannattaa masturboida, että yksinäisyys ei ala masentamaan aikana, jolloin ympärillä tulisi olla rakkaita ihmisiä.

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset

Mies laukeaa ennen aikojaan? Uusi sovellus auttaa kestämään sängyssä

Syysmasennukseen toimii parhaiten vällyjen välissä vietetty aika. Aina petihommat eivät kuitenkaan suju halutulla tavalla. Ennenaikainen laukeaminen tai liian herkkä siemensyöksy on tavallinen ongelma. Nyt siihen voi saada apua puhelinsovelluksen harjoitusohjelman avulla.

Brennen Belich on kärsinyt yliherkästä laukeamisesta. Hän päätti parantaa rakkauselämäänsä ja harjoitella siemensyöksyn pidättelemistä. Mies kehitti tarkoitukseen Pea-nimisen sovelluksen. Miehen mukaan applikaation avulla voi treenata laukeamisen pitkittämistä ja se toimii eräänlaisena henkilökohtaisena seksuaaliterapeuttina.

Ennenaikaista laukeamista ilmenee lähes kaikilla miehillä jossain elämänvaiheessa. Duodecimin terveyskirjasto muistuttaa, mikäli ongelma toistuu säännöllisesti, kannattaa kiinnittää huomiota tilanteeseen ja olosuhteisiin. Esimerkiksi uusi kumppani, pitkä pidättyminen seksistä, suorituspaineet tai vaikkapa alkoholinkäytön lopettaminen saattavat vaikuttaa herkkään siemensyöksyyn.

Kerroimme taannoin, että parempaa mieskuntoa havittelevien herrojen kannattaa syödä usein hedelmiä, vihanneksia ja vähärasvaisia tuotteita. Myös täysjyvä kannattaa sisällyttää ruokavalioon. Ylipaino puolestaan lisää seksiin liittyvien ongelmien riskiä, joten miesten tulisi kiinnittää ruokavalion lisäksi huomiota myös heidän vartalon malliinsa.

Herkkää siemensyöksyä voi hillitä alkoholinkäytön rajoittamisella ja liikunnalla. Myös tupakointi, korkea verenpaine ja kolesteroli lisäävät ennenaikaisen laukeamisen riskiä. Säännöllinen harjoittelu tekee kuitenkin mestarin, ja Pean avulla voi treenata parempaa suoritusta varten, Metro uutisoi.

Ongelmasta kannattaa keskustella partnerin kanssa avoimesti. Seksi on yksi ihmisen perustarpeista ravinnonsaamisen ja nukkumisen ohella. Tyydyttävän seksin myötä melihyvähormonit pääsevät laukkaamaan verisuonia ja aivokäyriä pitkin ihmisen rakkaudenkeskukseen, ja tarjoilevat samalla uskomattoman määrän hyvinvointia.

Ohhoh! Viihdeuutiset

Omituiset fetissit listattiin – nuudeleita jalkoväliin ja silmämunan nuolemista

Erilaiset fetissit herättävät hyvin voimakkaita mielikuvia, joihin sen kiihottavuus perustuu. Fetissi voi liittyä fetisistin selkeisiin eroottisiin fantasioihin, joita ryhdytään joissakin tapauksissa toteuttamaan myös tosielämässä. Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi silmämunan nuoleminen eroottisessa mielessä?

Daily Star on paljastunut oudoimpia fetissejä. Vuonna 2013 raportoitiin japanilaisesta buumista, jossa ihmiset nuolivat toistensa silmämunia seksuaalista tyydytystä saadakseen. Yhtä epämääräiseltä fetissiltä kuulostaa ramenofilia, jossa hierotaan nuudeleita genitaalialueisiin.

Julkinen masturboiminen on yleensä kiellettyä silloin, mikäli siitä aiheutuu häiriötä muille ihmisille. Osa vemputtajista saa suunnatonta mielihyvää jo pelkästään siitä, että he nypläävät sormillaan reikää taskun pohjalle. Tarkoituksena on päästä käsiksi genitaaleihin, ja fetississä nimenomaan nautitaan taskun rikkomisesta.

On olemassa fetissi, jonka edustajat nauttivat sukupuolielimiensä uittamisesta kaikissa mahdollisissa nesteissä. Puunhalaajat eivät myöskään ole pelkästään maailmaa parantavia luontoihmisiä, sillä puista voi kiihottua. Puufetissiä kutsutaan dendrofiliaksi.

Lisäksi on olemassa ihmisiä, jotka kiihottuvat täytetyistä eläimistä tai vartalonsa hinkkaamisesta ventovieraisiin ihmisiin. Jotkut saavat seksuaalista mielihyvää paljaalla iholla mönkivistä tai purevista hyönteisistä. Mekanofiliasta kärsivät joutuvat etsimään seuraa parkkipaikoilta, sillä he kiihottuvat ajoneuvojen ja erilaisten kulkuvälineiden kanssa sekstailusta.

Emetofilia tarkoittaa fetissiä, jossa henkilö kiihottuu omasta tai toisen henkilön oksentamisesta. Osa ihmisistä kiihottuu pukeutuessaan asuihin, jotka mielletään tyypillisesti omalle sukupuolelleen sopiviksi. Toisilla on puolestaan fetissi, jossa aikuinen ihminen pukeutuu pikkuvauvaksi vaippoja ja potkupukuja myöten. Nukeista ja patsaista kiihottuvat henkilöt ovat agalmatofiilejä.

Viihdeuutiset

Näitä julkkiksia masturboidessa ajatellaan

Mens Journal kertoo WeVibe-yrityksen suorittamasta kyselystä, jonka avulla selvitettiin keitä julkisuuden henkilöitä miehet ja naiset ajattelevat masturboidessaan. Kyselyyn osallistui 1.032 ihmistä, jotka suostuivat paljastamaan masturbointirutiininsa anonyymisti.

Kyselyn yhteenvedosta kävi ilmi, että yksi kolmasosa miehistä ajattelee julkisuudessa olevia naisia masturboidessaan. Kaikista suosituin naisfantasia oli Jennifer Lopez, joka jälkeen tulivat Carrie Underwood, Jennifer Lawrence, Jessica Alba, Emma Watson, Kim Kardashian, Megan Fox, Selena Gomez, Taylor Swift, Beyonce ja Kate Upton.

Myös naiset tyydyttivät itseään fantasioimalla julkkiskomistuksista. Yksi viidesosa vastanneista naisista ajatteli julkkismiehiä, joista suosituimmaksi nousi Channing Tatum. Tatumin jälkeen suosituimpia miesfantasioita kehiteltiin Ryan Goslingista, Adam Levinestä, Johnny Deppistä ja Justin Timberlakesta.

Viihdeuutiset

Mies masturboi liikaa – tuhosi naapurin postilaatikon ja pihaesineet

Floridalaiset miehet sortuvat tunnetusti ajoittain omituisiin rikoksiin ja tekoihin. Heidän innoittamanaan on luotu meemejä nettiin. Tällä kertaa otsikoihin nousee floridalainen mies, joka tuhosi naapuruston pihaesineet perin kummallisesta syystä.

Largon kaupungin poliisi on pidättänyt miehen, joka oli aiheuttanut tuhoa asuinalueellaan. WFLA.com uutisoi William Timothy Anderson Thomasin kuunnelleen kotonaan kovaäänisesti musiikkia ja masturboineen niin paljon, että hänen oli vaikea pysyä nahoissaan. Mies juoksi asunnostaan ulos ja tuhosi naapurin postilaatikon.

Sen jälkeen hän puhkoi peräkärryn renkaan, rikkoi yhden ikkunan, tuhosi pihakylttejä sekä naapurin pihalla olleen kipsienkelin. Poliisi löysi Thomasin kotoaan likaisena ja hengästyneenä. Kun he kysyivät syytä miehen teoille, kertoi hän kuunnelleensa musiikkia kovaa ja harrastaneensa liikaa itsetyydytystä. Raportissa ei mainita, mitä musiikkia vandaali oli huudattanut.