Tinder-komistus maskeerattiin pullukaksi – näin naiset reagoivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Netin kautta seuraa etsineet ovat varmasti ainakin kerran törmänneet ilmiöön, jossa profiilin henkilö on osoittautunut tosielämässä täysin toisenlaiseksi tyypiksi. Hän on saattanut valehdella ulkonäkönsä, ikänsä tai keksinyt jopa kokonaan kuvitteellisen elämän itselleen.

YouTube
YouTube

Nyt Tinder-komistus on maskeerattu pullukaksi treffailijaksi. Sosiaalisen kokeilun ideana on kaiketi todistaa, että kaikki ei ole treffipalveluissa sitä miltä näyttää. Samalla todistetaan ihmisten ulkonäköseikkoihin keskittyvä pinnallisuus. Simple Pickup -niminen YouTube-ryhmä on toteuttanut nyt rohkean kokeen siitä, kuinka naiset suhtautuvat jos treffeille saapukin kymmeniä kiloja isompi mies kuin mitä profiilikuvissa on nähty.