Kondomimerkillä 95 eri kokovaihtoehtoa – jokaiselle löytyy omansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ehkäisyvälineteollisuus kehittää jatkuvasti miellyttävimpiä kondomimalleja, sillä yksi ja samanlainen kumihuppu ei sovi kaikille. Täytyy kuitenkin muistaa, että kondomi on ainoa ehkäisyväline, jonka avulla voi välttyä sukupuolitaudeilta.

Jotta kondomin käyttäminen olisi mahdollisimman miellyttävää, on markkinoille tullut TheyFit-yrityksen 95 eri kondomikokoa. Tästä joukosta luulisi löytävän omansa, sillä kokoja on tarjolla aina 14 pituudesta 12 eri leveyteen. Kondomeja on kehitelty kaksi ja puoli vuotta, joten tuoteperhettä voidaan pitää eräänlaisena turvallisen seksielämän riemuvoittona. Kondomeissa ei toisin sanoen ole ollut aiemminkaan muuta ongelmaa kuin se, että ne ovat olleet vääränkokoisia käyttäjilleen.

TheyFit-yrityksen asiakaspäällikkö Thomas Newman kertoo, että heillä on täyden tyytyväisyyden takuu. Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen kondominsa kokoon, voi hän saada tuotteesta rahat takaisin. Asiasta uutisoinut VICE huomauttaa, että valituksia on tullut hyvin vähän.