Adolf Hitlerin profiili Tinderiin – naiset kiinnostuivat heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksan valtakunnankansleri ja natsihallinnon aikana maataan vuosina 1934 – 1945 diktaattorina johtanut Adolf Hitler on yksi maailmanhistorian synkimmistä hahmoista. Väkivaltaisen isän varjossa kasvanut ja lopulta holokaustin järjestänyt kansallissosialisti muistetaan hirmuteoistaan sekä pienistä viiksistään ja sivulle kammatuista hiuksistaan.

Tinder
Tinder

Nyt seuranhakupalvelu Tinderistä on julkaistu yllättäen 22-vuotiaan Adolf Hitler -nimisen miehen profiili. Hän kirjoittaa kuvauksessa olevansa kärsimätön ja hieman epävarma, koska hänellä on vain yksi kives. Hän myös myöntää tekevänsä virheitä. Esittelynsä loppuun mies kirjoittaa, että mikäli nainen ei siedä häntä hirveimmillään, ei hän myöskään ansaitse miestä hänen ollessa parhaimmillaan.

Verkkoon on julkaistu monivivahteisia keskusteluja, joissa naiset aidosti juttelevat Adolf Hitler -nimimerkille. Valtaosa naisista kuitenkin ymmärtää, että kyseessä on pelkkä parodiaprofiili, ja keskustelu on sen mukaista.

– Minulla on paljon vitsejä varastossa. Itseasiassa ajattelin voittaa kansan suosion takaisin puolelleni ja lähteä stand up -kiertueelle. Kiertueen nimi olisi The Lolocaust, Hitler kirjoittaa Rielly-nimiselle naiselle, BroBible-julkaisu uutisoi.