Taikuri repi kodittoman rahankeruukyltin – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kodittomilla ja kerjäläisillä on yleensä mukanaan jonkinlainen kyltti, jossa he kertovat tilanteensa ja olevansa rahaa vailla. Kyltin sisällöllä on luonnollisesti merkitystä sen toimivuuteen, ja nyt eräs taikuri on toteuttanut melkoisen yllätysen kodittomalle kadulla.

YouTube
YouTube

Taikuri Rob Anderson päätti yllättään kadulla kerjäävän kodittoman, Alan McCrackenin, hieman poikkeuksellisella tavalla, sillä hän meni röyhkeästi repimään palasiksi kodittoman kyltin. Nyörä mies pyysi lopulta, että saisiko hän edes kynänsä takaisin uuden kyltin tekemistä varten.

Tarinalla oli kuitenkin sitä onnellisempi loppu, joka toi kodittomalle ruhtinaallisen korvauksen. Lisää rahaa on nyt kuudessa päivässä kerätty GoFundMe-sivuston kautta lähes 20.000 dollaria, joten tempaus oli kodittomalle todellinen veteraanille onnenpotku.