Miley Cyrus otti rajatonta rusketusta – jakoi kuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Miley Cyrus on parin vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista ja kohutuimmista poptähdistä. Viime aikoina entinen Disney-tähti on keskittynyt maailman keikkalavojen kiertämiseen ja selfie-kuvien jakamiseen.

Ladataan

Näytä Instagramissa

Parhaillaan 21-vuotias laulajatar kiertää Australiaa, ja keikkailemisen ohella hän on ehtinyt nauttia auringosta. Miley Cyrus jakoi Instagram-tilillään tuttuun tapaansa rohkean kuvan, jossa hän ottaa aurinkoa yläosattomissa. Rintansa tähti peitti kuvassa kaksilla avaruusolion kasvoilla.

Miley Cyrus vertasi taannoin twerkkaamista 1950-luvulla maailmaa villineen Elvis Presleyn suorittamaan lannetanssiin. Hänen mukaansa Elvis teki täsmälleen samaa kuin hän, vaikka ei pukeutunutkaan yhtä paljastaviin asuihin kuin villistä esiintymistyylistään tunnettu entinen Disneyn teinitähti.

Loading

Wukong

View on Instagram