Viidakon tähtönen Amanda Harkimo paljasti bikinirajansa tatuoinnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talosta alunperin tunnetuksi tullut BB-Amanda, eli Amanda Harkimo, on talosta päästyään ollut monessa mukana. Parhaiten hänet muistetaan ehkä Viidakon tähtöset -ohjelman sanavalmiina kaunottarena, jolta ei vauhtia puuttunut.

Amanda voitti Viidakon tähtöset -ohjelman ja sai palkinnoksi sievoisen summan rahaa. Rahat hän sijoitti lopulta muun muassa uusiin silikonirintoihinsa. Ei siis ihme, että jääkiekko-otteluissa musiikkia soittava brunette viihtyy nykyisin bikineissä. Instagramissa Amanda on julkaissut bikinikuviaan ja samalla nyt myös valokuvan bikinirajallaan olevasta tatuoinnistaan.

Ladataan

Oisko tänää sellanen tiistai et, Let's put a #smile on that #face #thejoker #joker #berocca #boost ;)

Näytä Instagramissa

Ladataan

Pakko fiilistellä näit #lomakuvia koska tän illan #hanko keikan jälkeen on lomaa seuraavan #jokerit otteluun saakka #BOOM

Näytä Instagramissa

Ladataan

#tb #beach #bikini #sea #pink #me #finnishgirl #finland #portugal #not #being #the #underdog #rebel #pikkulauantai #spotify #music #shopping #luxury #wednesday

Näytä Instagramissa