Smoukahontas levyttää Los Angelesissa: ”Mulla on mahtava tilanne”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat aiemmin tänä vuonna uuden ylpeyden aiheen, kun pietarsaarelainen Smoukahontas, eli Sara Maria Forsberg, nousi nopeasti maailmanlaajuiseksi nettitähdeksi ja päätyi huippusuositun Ellen DeGeneresin vieraaksi. Lopulta Sara muutti Los Angelesiin.

Stara tiedusteli Smoukahontasin tunnelmia ajoilta, jolloin hänen kielinainen-videostaan tuli kirjaimellisesti yhdessä yössä maailmanlaajuinen nettihitti.

– Eihän sitä käsitä itsekään vielä. Pitää vaan olla kiitollinen ja kiittää kaikkia, jotka ovat tehneet töitä sen eteen. Managerit ja ystävät ovat koko ajan uskoneet minuun ja potkineet eteenpäin. Suomalainen media on myös kannustanut ja potkinut eteenpäin, Sara Maria Forsberg kertoi.

Smoukahontas sai Yhdysvalloissa merkittävän levytyssopimuksen ja paljasti samalla hieman syksyn suunnitelmiaan Los Angelesissa.

– Seuraavaksi on tulossa albumin kanssa työskentelyä. Studiossa tehdään paljon. Kovaa työntekoa, keskittymistä työhön ja tietenkin paljon kuvauksia. Sellaista. Nyt olemme äänitelleet lauluja studiossa. Olen itse kirjoitellut muiden lauluntekijöiden kanssa siellä studiolla kappaleita ja niistä valitsemme parhaimpia biisejä albumille.

Forsberg haluaa olla itsekin aktiivisesti mukana vaikuttamassa omaan musiikkiinsa.

– Kyllä. Mulla on mahtava tilanne, kun he kysyvät mun mielipidettä kaikkeen. Se on kiva tilanne. Musiikki on sellaista nykyaikaista r&b ja hiphop -vaikutteista urbaania poppia. Se on lähinnä sekoitus kaikkea. Oikeasti aika freshin ja kivan kuuloista.