Tätä et odottanut näkeväsi – Brad Pitt haastoi Jimmy Fallonin breakdance-kisaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Brad Pitt ja viihdealan monilahjakkuus Jimmy Fallon kuvasivat hulvattoman breakdance-kisansa videolle. Brad Pitt oli kutsuttu Fallonin vieraaksi, ja miehet olivat kuvanneet vierailua varten sketsin.

YouTube
YouTube

Hauskassa tanssikisassa miehet taistelevat breakdance-herruudesta parkkihallissa, jossa molemmat selvästi antavat kaikkensa kisalle – tai ainakin heidän stunttinsa.

Sketsivideo alkaa elokuvamaisesti, kun Jimmy Fallon kävelee parkkihalliin ja laittaa vanhan kasettisoittimen päälle. Mies alkaa tanssia musiikin tahdissa ja huomaa, että hallissa tanssii joku muukin. Brad Pitt heittää haasteen tiskiin ja Jimmy ottaa sen vastaan. Miehet alkavat tehdä kerta toisensa jälkeen upeampia tanssiliikkeitä ja jokaisella liikkeellä miehet kommunikoivat keskenään.

Hauskinta videossa on tietenkin se, että kaikki huonoimmat tanssiliikkeet ovat tähtien esittämiä ja kaikki ne vaikeammat liikkeet ovat breakdance-ammattilaisten taidonnäytöksiä. Humoristinen video vetoaa nauruhermoihin. Mitähän mieltä Angelina Jolie on miehensä upeasta tanssiesityksestä?