Pariskunta eli yhdessä 65 vuotta – menehtyi lähes samaan aikaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ikuinen rakkaus ei ole pelkkä myytti, vaan se elää monissa parisuhteissa kantavana voimana. Aidosti toisiaan rakastavilla pareilla on tunne, että he olisivat vasta aloittaneet seurustelun, vaikka yhdessäoloa saattaa olla takana jo useampi vuosi. Yhteen hiileen puhaltaen he läpäisevät vaikka harmaan kiven.

Splash
Splash

Brasilialaiset Italvino ja Diva Poss olivat naimisissa 65 vuotta. Valitettavasti heidän viimeisiä elinvuosiaan varjostivat sairaudet, kun 89-vuotias Italvino kärsi leukemiasta ja 80-vuotias Diva kasvaimesta. Vaimon tila heikkeni hiljattain radikaalisti, ja samassa sairaalassa ollut Italvino vietiin omassa pedissään vaimonsa viereen, jotta he voisivat pitää toisiaan kädestä kiinni.

Italvino kuoli vaimonsa viereen. Diva kuoli vain 40 minuuttia miehensä jälkeen. Pariskunnalla on kymmenen lasta , eivätkä he viettäneet päivääkään erossa toisistaan. Tämä jos mikä saa ihmiskunnan uskomaan aitoon rakkauteen. Pitäkää huolta lähimmäisistänne.

http://elitedaily.com/news/world/couple-dies-side-side-40-minutes-apart/794005/