Itävallan Auervaara paljastui – miehellä 5 vaimoa, 7 kihlattua ja 5 tyttöystävää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Gambiasta kotoisin oleva Sonko Tijan oli varsinainen naistennaurattaja. Itävaltaan muuttanut mies oli nimittäin onnistunut haalimaan ympärilleen hurjan haaremin ilman, että yksikään neitokainen olisi ollut toisistaan tietoinen.

28-vuotiaalla miehellä oli naisia joka sormelle – ja lähes kaikille varpaille. Mies oli saattanut yhden itävaltalaisista vaimoistaan raskaaksi, ja kun nainen etsi tietoa Facebookista Sonkon sukunimellä, löysi hän yllättäen samannimisen miehen poseeraamasta toisen naisen kainalossa.

Lisäksi kuvan herra näytti erehdyttävästi tutulta. Yksityisetsivä palkattiin selvittämään miehen todellinen suhdetilanne. Selvisi, että Sonkolla oli Itävallassa ja Afrikassa yhteensä viisi vaimoa, seitsemän kihlattua ja ainakin viisi tyttöystävää.

Lisäksi hänellä oli kuusi lasta, ja kaikilla heillä oli eri äiti. Mies oli huijannut naisilta rahaa ja avustusta elämistään varten käyttäen peitetarinaa, jonka mukaan hän oli paennut sodasta. Mies teki yleensä katoamistempun naisten elämästä siinä vaiheessa, kun epäilykset heräsivät, Daily Mail uutisoi.

Samankaltaisia tarinoita on tapahtunut myös Suomessa, vaikka mittakaava onkin ollut pienempi. Tutuin näistä lienee naisilta riihikuivaa törkeästi huijannut Auervaara. Moni nainen lankesi hurmaavan huijarin lankaan ja maksoi itsensä kipeäksi ennen totuuden selviämistä.