Ariana Grande erosi katolisesta kirkosta – kirkko tuomitsi homoseksuaalin veljen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Ariana Grande on paljastanut syyn sille, miksi hän taannoin luopui katolisesta uskonnostaan ja kääntyi Kabbalan puoleen. Tähti on kertonut, ettei voinut kuulua uskontoon ja kirkkoon, joka tuomitsee hänen veljensä tämän homoseksuaalisuuden takia.

Grande kertoi, että hänen suhtautumisensa uskontoa kohtaan muuttui, kun kirkko tuomitsi hänen veljensä sanomalla, että jumala ei rakasta homoseksuaaleja ja homoseksuaalit joutuvat helvettiin. Ariana ja hänen veljänsä Frankie osallistuivat yhteisössään Kabbala-keskuksen rakentamiseen ja he huomasivat, että Kabbalan opeissa oli paljon sellaisia elämänohjeita, joita sisarukset pyrkivät noudattamaan elämässään.

Kabbalan periaatteet tuntuivat molemmille oikeilta. Grande kertoi, että Kabbala toivotti heidät tervetulleiksi uskon pariin ilman tuomitsemista tai ennakkoluuloja. Grande ei ole katunut päivääkään sitä, että liittyi Kabbalaan. Neitokainen on kertonut, että kokemus avasi hänen silmänsä. Kaikki se, mihin tähti on elämänsä aikana pyrkinyt tai uskonut on katolisen kirkon mukaan ollut väärin. Daily Mail -lehden mukaan tähti on omistautunut Kabbala uskolleen ja hän kokee olevansa nyt oikealla tiellä.