Leffakaunotar kuvasi naku-uintikohtauksen – näin katsojia vedätetään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Kate Walsh tunnetaan tohtori Addison Montgomeryn roolista Greyn anatomia ja Rakkauden anatomia -televisiosarjoissa. Hän on myös tehnyt joitain elokuvarooleja. Parhaillaan työn alla on Bad Judge -televisiosarjan kuvaukset Kaliforniassa.

Eilen Kate Walsh ikuistettiin Bad Judge -kuvauksissa, joissa hän kuvasi kollegansa kanssa kohtauksen, jossa molemmat juoksevat alastomana naku-uinnille. Kumpikaan ei kuitenkaan ollut oikeasti alastomana, vaan he olivat pukeutuneet niin sanottuun nakuasuun. Televisiosarjan jälkikäsittelyssä nakuasu pyritään häivyttämään ja saamaan naiset näyttämään alastomilta.

Irlantilais-italialais-amerikkalaista syntyperää oleva Kate Walsh on näytellyt elokuvissa, kuten Legion, Angels Crest ja The Perks of Being a Wallflower. Hän avioitui vuonna 2007 Alex Youngin kanssa, mutta suhde päättyi hieman yli vuoden mittaisen avioliiton jälkeen.