Mies lauloi pophittiä puussa – esitys päättyi sähköiskuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuoren miehen lauluesitys keskeytyi sähköiskun takia. Nuorukainen oli valinnut esiintymispaikakseen puunlatvan, jossa hän lauleskeli Bruno Marsin (kuvassa) esittämää The Lazy Song -kappaletta. Mies heiluu puussa harjanvarsi kädessä ja laulaa hittiä.

YouTube
YouTube

Omaperäinen esitys kuvattiin videolle ja julkaistiin netissä. Esityksestä löytyy katastrofin ainekset, sillä välittömän vaaran esiintyjälle aiheuttavat puusta putoaminen tai vieressä kulkeva sähkölinja. Ei ole vaikea arvata, miten esityksessä kävi.

Nuorukainen esitti kappaleensa tunteella ja eläytyen rooliinsa. Itsevarma laulushow puunlatvassa aiheutti hilpeyttä. Esityksellä oli kuitenkin karu päätös, kun miehen kädessä ollut harja osui sähkölinjaan aiheuttaen sähköiskun. On toivottavaa, että jatkossa nuorukainen esittää kappalettaan suihkussa tai koulunsa talent-illassa ja jättää puussaesiintymiset vähemmälle.