Miley Cyrus viettelee mainoskasvona – kuva tekee hyvää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Miley Cyrus on parin vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista ja kohutuimmista poptähdistä. Taannoin entinen Disney-tähti nousi otsikoihin amFAR-gaalassa pitämänsä paljastavan bondage-henkisen asun vuoksi.

YouTube
Splash

Nyt Miley Cyrus on kiinnitetty kosmetiikkayritys MAC Cosmeticsin Viva Glam -kampanjan tuoreeksi mainoskasvoksi. Aikaisempina vuosina kampanjan tähtinä ollaan nähty Lady Gaga ja Rihanna. Kaikki Viva Glam -huulipunan myynnistä saadut tulot lahjoitetaan AIDSin vastaiseen työhön.

Miley Cyrus vertasi taannoin twerkkaamista 1950-luvulla maailmaa villineen Elvis Presleyn suorittamaan lannetanssiin. Hänen mukaansa Elvis teki täsmälleen samaa kuin hän, vaikka ei pukeutunutkaan yhtä paljastaviin asuihin kuin villistä esiintymistyylistään tunnettu entinen Disneyn teinitähti.