Kuntosalihoroskooppi kertoo miten käyttäydyt salilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Horoskoopeilla ja astrologialla on vuosisatojen ajan arvioitu ihmisten luonteita ja sen pohjalta on annettu ohjeita ja neuvoja elämään. Horoskooppeihin uskominen on jokaisen henkilökohtainen asia.

Jokaisella horoskooppimerkillä on erityiset luonteenpiirteensä, ja verkossa on näihin luonteenpiirteisiin pohjautuen tehty hauska arvio, miten ihmiset käyttäytyvät kuntosalilla.

Fotolia
Fotolia

Oinas (20. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Oinaat ovat kunnianhimoisia yksilöitä, jotka asettavat itselleen mielellään korkeita tavoitteita treenaamiseen liittyen. Oinaat pyrkivät laittamaan itsensä etusijalle etenkin silloin, kun on treenaamisesta kyse ja se tarkoittaa, että he ovat omistautuneita kuntoilulle. Oinaat ovat myös erittäin kilpailuhenkisiä ja he pitävät kunnon haasteista. On todennäköistä, että salilla on ainakin yksi oinas treenaamassa päivittäin.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härkä on muita horoskooppimerkkejä materialistisempi ja etenkin oma estetiikka on heille tärkeää. He ovat vakaita ja luotettavia ihmisiä, jotka pyrkivät pitämään aikataulustaan kiinni. Härät ovat kärsivällisiä ja se vaikuttaa siihen, että he eivät hermostu vaikka salilla käymisen tulokset eivät heti näkyisikään. He jatkavat tasaisesti työskentelyä saavuttaakseen omat tavoitteensa

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksoset ovat tunnetusti sosiaalisia ja yleensä heidän näkee salilla jutustelevan muille kuntoilijoille. Sali on kaksosille paikka sosiaalisoida ja treenata. Kaksoset ovat usein kärsimättömiä, joten he pyrkivät suoriutumaan treenaamisesta nopealla aikataululla. Tämä ei tarkoista sitä, että he laiminlöisivät kuntoilunsa, vaan he pyrkivät tekemään mahdollisimman tehokkaan treenin lyhyessä ajassa.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Ravut ovat mukavuudenhaluisia ja haluavat usein treenata kotonaan. Ravut keskittyvät helposti omaan tekemiseensä, ja sosialisointi kuntoillessa jää yleensä vähälle. Ravuille ominaista on, että he haluavat nähdä tuloksia heti. Jos treenaamisesta ei ole tuloksia nähtävissä, saattaa rapu turhautua ja luovuttaa.

Fotolia
Fotolia

Leijona (23. heinäkuuta – 23. elokuuta)

Leijonat ovat egoisteja, jotka nauttivat onnistumisesta kaikissa asioissa, joihin he ovat ryhtyneet. Leijonat saavat treenistään itselleen paremmuuden tunnetta, joka vaikuttaa siihen, että leijonat viihtyvät salilla erinomaisesti. Leijonat syyllistyvät usein turhamaisuuteen, joten heille on tärkeää, että on joitain mitä esitellä. Sen eteen leijonat ovat valmiita treenaamaan vaikka yötä päivää.

Neitsyt (24. elokuuta – 22. syyskuuta)

Neitsyet ovat järjestelmällisiä ja haluavat käyttää aikaa siihen, että saavat räätälöityä itselleen monipuolisen saliohjelman, joka sopii heidän hektiseen elämäntyyliinsä. Neitsyet ovat tunnetusti itsetietoisia, joka tarkoittaa sitä, että jos he pitävät itseään ylipainoisena, he tekevät töitä sen eteen, että asiaan tulee muutos. Joskus neitsyet ovat perfektionistejä ja silloin tällöin he vaativat itseltään liikoja salin puolella. Siitä seuraa kipeytymiä seuraavana päivänä.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaaka on luonteeltaan rauhallinen ja tasapainoinen. Vaaka kuntoilee salilla tasaiseen tahtiin, eikä luista aikatauluistaan. Vaa’alla on yleensä selkeä salirutiini, jota hän noudattaa ja rutiininomaisuus tarjoaa tasapainoa tavoittelevalle vaa’alle mielenrauhan.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpionit ovat erittäin kilpailuhenkisiä ja omistautuvat sille mihin ovat ryhtyneet. Skorpionit ovat huonoja pyytämään apua, sillä uskovat itse tietävänsä parhaiten miten pitää treenata. Skorpionit eivät mielellään myönnä olevansa väärässä ja heitä on vaikea neuvoa. Joidenkin yksilöiden kohdalla itsepäisyys on heitä eteenpäin vievä voima ja se antaa lisäpotkua treeniin.

Fotolia
Fotolia

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Tiedonhaluinen jousimies on tunnettu siitä, että hän haluaa sivistää itseään. Jousimies perehtyy treenaamiseen ja haluaa jatkuvasti oppia uutta. Hän ottaa mielellään neuvoja vastaan ja pyytää tarvittaessa apua. Jousimiehillä on kyky nähdä asiat pidemmällä tähtäimellä, eikä heidän mielenkiintonsa herpaannu vaikka tuloksia ei salilla heti näkisikään. Jousimiehiä ei kiinnosta vain tulosten saavuttaminen, vaan myös se miten tulokset parhaiten saavutetaan.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kauriit ovat kunnianhimoisia ja kurinalaisia ja he noudattavat treeniaikatauluaan rutiininomaisesti. Käytännöllisyys ja johdonmukaisuus ovat treenaamisessa kauriille tärkeitä asioita, sillä he eivät odota näkevänsä minkäänlaisia tuloksia ilman kovaa työtä.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Mikäli vesimies ei ole tyytyväinen siihen, miltä hän näyttää, hän treenaa kuin hullu saavuttakseen haluamansa tulokset. Mikään ei ole vesimiehen lujan tahdon tiellä, sillä vaikka he ovatkin usein itsevarmoja persoonia ovat he myös itsensä pahimpia kriitikoita. Vesimiehet pyrkivät kehittämään itseään ja etsivät jatkuvasti uusia tapoja parantaa tulostaan.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalat ovat spontaaneja ja ailahtelevia persoonia ja heidän treenaamisensa on kaikkea muuta kuin rutiininomaista. Kalat treenaavat milloin heitä huvittaa, eikä varsinaista aikataulua ole määritelty. Kalat eivät tahdo sitoutua liikaa tietynlaiseen treenaamiseen ja pyrkivät pitämään ohjelmansa monipuolisena. Intuitiiviset kalat usein treenaavat mielialansa mukaan, mikäli kala on masentunut saattaa hän joko purkaa kaiken treenaamiseen tai jättää sen kokonaan väliin.